Elektrische Tandenborstels voor Kinderen

Sorteer 9 producten

Set Descending Direction

Sorteer 9 producten

Set Descending Direction

Elektrische tandenborstel kind van A-merken voordelig bij Voordeeldrogisterij.nl

Een elektrische kindertandenborstel is een erg belangrijk apparaat in het leven van een kind. De elektrische kindertandenborstel is namelijk het begin van het elektrisch poetsen van een kind. De overgang van een handtandenborstel naar een volwassen tandenborstel kan wennen zijn als dit pas op latere leeftijd gebeurt. Daarom is dit het beste wanneer dit al gebeurt op een jongere leeftijd. 

 

Waarom poetsen met elektrische kindertandenborstel?

Er zijn meerdere redenen waarom het poetsen met een elektrische kindertandenborstel zo goed werkt. Denk bijvoorbeeld aan de vrolijke uitstraling. Er worden felle kleuren gebruikt of er worden Disney figuren afgebeeld. Maar ook leuke muziekjes in de Elektrische tandenborstel kind. Dit zorgt ervoor dat kinderen geïnteresseerd raken. 

Oral-b tandenborstel elektrisch kind

Oral b kinder elektrisch tandenborstel zijn speciaal voor de kleine kindermondjes heeft de borstel een kleine poetskop met extra zachte borstelharen. Dit zorgt voor een zachte en milde poetsbeurt. De super speelse Disney opdruk laat de kinderen bovendien zien hoe leuk poetsen kan zijn! De Oral-B stages Oral b kinder elektrisch tandenborstel Power Kids is geschikt voor kinderen boven de 3 jaar.

 

Oral b kinder elektrisch tandenborstel met Disney MagicTimer App

Oral b kinder elektrisch tandenborstel met de Disney MagicTimer App. Download de app om je kinderen te helpen de twee minuten die door tandartsen wordt aanbevolen te poetsen en zo goede poetsgewoonten aan te leren voor de rest van hun leven. 9 van de 10 kinderen poetsen langer met de Disney MagicTimer App. Bij Voordeeldrogisterij hebben wij meerdere Oral b kinder elektrisch tandenborstel met de Disney MagicTimer App in ons assortiment

 

Elektrische kindertandenborstel met muziek

De elektrische kindertandenborstel met muziek zorgt ervoor dat kinderen langer en beter gaan poetsen. Door de unieke muzikale timer wordt er na elke minuut een willekeurige melodie afgespeeld van de in totaal 16 melodieën en worden kinderen gestimuleerd om door te poetsen tot de aanbevolen twee minuten.