Syoss shampoo

Sorteer 15 producten

Set Descending Direction

Sorteer 15 producten

Set Descending Direction

Syoss shampoo

Syoss is een haarverzorgingsmerk dat als doel heeft om hetzelfde gevoel te geven als de kapper. Vanuit je eigen huis je haar zo fris en verzorgt als bij de kapper, wie wilt dat nou niet? Syoss shampoo heeft verschillende varianten om ervoor te zorgen dat er altijd een shampoo beschikbaar is die bij u past. Zoals de Syoss anti roos shampoo, Syoss volume shampoo, Syoss shampoo zonder siliconen, Syoss kleurshampoo en Syoss shampoo haaruitval. Zoals u ziet is er vast wel een shampoo die bij uw haartype en kapsel past!

Anti roos

Er is een kans dat uw huid geïrriteerd raakt door welke reden dan ook. Syoss shampoo heeft daarvoor de anti roos shampoo, en de shampoo zonder siliconen. Roos ontstaat doordat je hoofdhuid sneller huidcellen aanmaakt dan dat nodig is. Hierdoor blijven er overgebleven dode huidcellen op je hoofd over, dit zijn witte schilfertjes. Antiroos shampoo bevat een stof zoals zinkpyrithion of pirocton-olamine, deze stof zorgt ervoor dat de aanmaak van de huidcellen afgeremd wordt. 

Shampoo zonder siliconen

Shampoo met siliconen kan ook irritatie op uw hoofdhuid veroorzaken. Siliconen hebben wel degelijk een functie aangezien ze een laagje om je haar creëren. Je haar voelt zachter en gladder aan, maar er zijn ook nadelen. Siliconen zijn moeilijk oplosbaar in water en blijven na zelfs 20 wasbeurten nog zitten. Aangezien er steeds meer siliconen worden toegevoegd aan je haar ontstaat er build-up. Door deze build-up wordt je haar droog, futloos en zwaar. De Syoss anti roos shampoo en shampoo zonder siliconen zouden daarom zomaar de oplossing van uw problemen kunnen zijn!

De Syoss shampoo tegen haaruitval versterkt de haarwortel en kan haaruitval remmen met wel 95%! U kunt uw volle bos met haar hierdoor veel langer behouden zonder zorgen te maken over kale plekken.