Shampoo zonder sulfaten

Sorteer 2 producten

Set Descending Direction

Sorteer 2 producten

Set Descending Direction

Sulfaatvrije shampoo

Sulfaat is een krachtig middel dat vooral gebruikt wordt voor schoonmaken. Het middel is te vinden in shampoo, afwasmiddel en zelfs in tandpasta. Sulfaten komt in 2 vormen: Sodium Lauryl Sulfate (SLS) en Sodium Laureth Sulfate (SLES). 

Sulfaten worden zo vaak gebruikt omdat het goed werkt en omdat het zeer goedkoop is. Aangezien Sulfaten zoveel huishoudelijke producten gebruikt wordt zou je denken dat de stof niet schadelijk is, maar dit is echter niet het geval. Sulfaat is schadelijk voor je huid, het droogt de huid uit en kan voor irritatie zorgen. Je huid verliest een gedeelte van zijn bescherming waardoor je lichaam meer talg aanmaakt en daarmee is de kans op puisten en een te vette huid ook groot.

Een ander gevaar van sulfaten is het feit dat de stof heel klein is en dus makkelijk door je opperhuid heen kan en hierdoor nog meer irritatie veroorzaken. 

Echter is het gerucht dat sls kanker veroorzaakt niet waar, er zit 1000 keer te weinig 1-4-dioxande (kankerverwekkend) in om kanker te veroorzaken.

Na deze info kan ik begrijpen dat u misschien sulfaatvrije shampoo wilt kopen, en dat kan bij ons. wij Wij verkopen shampoo zonder sls zodat uw hoofdhuid beschermt en gezond blijft. 

Een van de shampoo zonder sls die wij verkopen is de Sea Line Anti Roos Shampoo - 200 ml. Deze sulfaatvrije shampoo is perfect als uw hoofdhuid het zwaar te verduren heeft gehad toen u nog geen shampoo zonder sls had. 

Dandruff Shampoo zonder sls bevat in plaats van de belastende synthetische stof laureth, ether en sulfaat, natuurlijke wasactieve glycosiden, die samen met een hoge concentratie Dode Zee Mineralen, herstellende oliën en kruiden het haar en de hoofdhuid optimaal reinigen. Deze sulfaatvrije shampoo brengt de jeukerige, schilferige, gevoelige hoofdhuid in balans en de roos verdwijnt. Voor prachtig glanzend haar en een uiterst gezonde hoofdhuid zonder sulfaten.

Aanbevolen gebruik:

Om de dag, tot de roos verdwenen is, de natte hoofdhuid inmasseren met shampoo zonder sls en goed uitspoelen en dit een 2e keer herhalen. Daarna 1 à 2 keer per week behandelen. Bij hardnekkige klachten, zoals psoriasis, is het beter de sulfaatvrije shampoo in kuurvorm toe te passen en nare plekjes met Sea•line Bio Repair Oil in te masseren

Koop deze sulfaatvrije shampoo nu bij Voordeeldrogisterij!