Anti Lice

There are no products matching the selection.

Anti-luis

Luizen zijn kleine beestjes die vaak in je haar gaan zitten dit jeukt enorm. Hiervoor heeft de voordeeldrogisterij de ideale producten. Van shampoo tot gel alles om u te helpen tegen die vervelende luizen.

Assortiment

Bij de voordeeldrogisterij hebben we veel merken die u willen helpen tegen uw luizen zoals:

  • Lucovitaal
  • Dr. E.J. Swaab
  • Prioderm
  • Altopou
  • Cleani-kid

Luis Protect Preventieve Spray

De Luis Protect Preventieve Spray is een middel dat gebruik maakt van natuurlijke ingrediënten om besmetting met hoofdluis bij uw kinderen te voorkomen.

Dr. E.J. Swaab Luizenlotion - 150 ml

De luizenlotion van Dr. E.J. Swaab is een huidvriendelijke manier om luizen te bestrijden. De lotion is zacht en veilig voor kinderen en de huid, maar hard voor de luizen. Elk kind krijgt wel eens te maken met luizen, en wat een gedoe is het om er af te komen. Vroeger moest het haar gewassen worden met agressieve middelen als azijn om de luizen te bestrijden, maar dat hoeft niet langer! De luizenlotion van Dr. E.J. Swaab is vriendelijk voor uw kind, maar verstikt de luizen. De lotion bevat geen insecticiden en is kleur- en geurloos. Een alternatieve en huidvriendelijke manier om van luizen af te komen!

Prioderm Dimeticon Lotion tegen hoofdluis - 100ml

Prioderm Dimeticon is een gebruiksvriendelijk luisdodend middel zonder pesticiden. Dit houdt in dat Prioderm Dimeticon geen chemische bestandsdelen bevat en daardoor zeer veilig in gebruik is. Prioderm Dimeticon is zelfs zo veilig dat het gebruikt kan worden door zwanger vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven. Dit in tegenstelling tot veel andere luisdodende middelen. Nog een ander groot voordeel van Prioderm Dimeticon is de korte inwerkingtijd dat dit product heeft. De inwerkingtijd van dit anti-hoofdluismiddel bedraagt slechts 15 minuten. Na deze tijd kan Prioderm Dimeticon weer uit het haar gespoeld worden.

Cleani-kid Luizen Gel

Binnen 2 uur veilig luisvrij. Cleani-kid doodt luis en eitjes. Consumenten zijn voordurend op zoek naar een oplossing naar een oplossing voor het wereldwijde bekende probleem van hoofdluis en hun eitjes. Ten gevolge van dit probleem is er een product ontwikkeld onder de naam Cleani-kid. Ondanks dat er al andere producten op de markt zijn, is er geen enkel product dat zijn effectiviteit, veiligheid en gemak heeft bewezen en voor iedereen betaalbaar is. Met het uitbrengen van Cleani-kid heeft zich een nieuwe revolutie voorgedaan tegen de bestrijding van hoofdluis. In een experiment in een laboratorium door K.Y. Mimcuogly van de Hassa Medical School in Israël, werd het verbluffende resultaat van 100% behaald gedurende een behandeling van 2 uur met Cleani-kid. In tegenstelling tot andere producten doodde Cleani-kid 100% van de luizen en hun eitjes.

Altopou anti-luis Lotion

Altopou anti-luis Lotion is een effectief en veilig luisdodend middel dat berust op de werking van Dimeticon. Dimeticon is een silicoon preperaat dat geen pesticide bevat en dus zeer veilig in gebruik is. Ook verliest het zijn werking niet na meerdere behandelingen. De hoofdluizen kunnen dus niet resistent worden tegen de Altopou anti-luis Lotion. Dimeticon vormt een dun laagje om de luis heen en dringt de luchtwegen van de hoofdluis binnen. Hierdoor kan de luis geen lucht en zuurstof meer tot zich nemen en wordt zo uitgeschakeld. De producent van Altopou anti-luis Lotion, Arkopharma, levert aan meer dan 65 landen haar natuurlijke producten en is daarmee de grootste leverancier. Arkopharma staat daarnaast bekent om de goede kwaliteit van de producten die zij levert.