Syoss Haarverf

Sorteer 28 producten

Set Descending Direction

Sorteer 28 producten

Set Descending Direction

Syoss haarkleuring / haarverf 

Syoss is een haarverzorgingsmerk dat als doel heeft om hetzelfde gevoel te geven als de kapper. Vanuit je eigen huis je haar zo fris en verzorgt als bij de kapper, wie wilt dat nou niet? Syoss haarkleuring zorgt er dan ook voor dat uw haar net zo goed geverfd wordt als bij de kapper. Syoss verf komt in veel verschillende kleuren zodat er altijd een kleur is die bij uw haar past. 

Syoss haarkleuring is een professioneel haarverzorgingsproduct waarmee u salon resultaten in huis kan halen. De syoss verf is ontwikkeld en getest door kappers om het beste resultaat te behalen. 

Goede keuze

Uw haar verven is niet zomaar iets. Als u uw haar verft wilt u er wel zeker van zijn dat het beoogde resultaat behaald wordt. Met Syoss haarkleuring kan u er zeker van zijn dat dit lukt. Syoss haarverf vervaagt niet en dekt het haar goed. Syoss haarverf is betrouwbaar en bij ons altijd goedkoop. En vergeleken met een duur en lang tripje naar de kapper is het zeker de lage prijs waard.

Het aanbod

Syoss haarverf heeft meerdere varianten. Zo is er de Syoss haarverf Gloss Sensation, Syoss haarverf Oleo Intense en Syoss Professional Performance haarverf. Deze Syoss haarkleuring hebben allemaal verschillende effecten. De Syoss verf Gloss Sensation zorgt ervoor dat uw haar ook glanst en een mooie natuurlijke gloed krijgt. Syoss verf Oleo Intense heeft als werking dat oliën het haar een lichtere kleur geven zonder teveel chemicaliën. Syoss haarkleuring Professional Performance is een Syoss verf die de werking zoals bij de kapper evenaart. De Syoss haarkleuring voedt het haar met vitamine B5 door middel van een conditioner met Nutri-Care complex. Voor iedereen is er dus wel een passende Syoss haarkleuring.

Een afspraak maken bij de kapper? Niet nodig, bezoek onze site en ervaar zelf het ruime assortiment van Syoss haarkleuring en kies een kleurtoon uit die bij u past! Bekijk hieronder het ruime assortiment!