Axe Africa

Sorteer 7 producten

Set Descending Direction

Sorteer 7 producten

Set Descending Direction

Axe Africa 

Axe is een merk die verzorgingsproducten verkoopt zoals deodorant, shampoo, bodywash en meer. Axe zorgt ervoor dat een man zich fijn, beschermt en lekker voelt zonder de ongemakken van zweet en een vieze geur. Je bent het meest aantrekkelijk als je helemaal jezelf bent. Dus zoals Axe zegt: work on it. Claim it. Own it. Find Your Magic.

Axe is in 1983 opgericht in Frankrijk met hun eerste deo de ‘Axe Musk’. en vele jaren later zijn ze er nog steeds met geuren zoals Axe Africa. De Axe Africa deodorant is precies waar Axe voor staat. Met ruim 20 geuren in 30 landen is Axe nog steeds de populairste onder mannen.

De deo gaat zweet tegen en zorgt ervoor dat je heerlijk ruikt. Toen ze later met hun shampoo en bodywash uitkwamen bleef deze filosofie, een heerlijk frisse geur en een goed gevoel

Een van de meest populaire geuren is Axe Africa je hebt Axe Africa Deodorant en Axe Africa Douchegel. Er zitten verschillende ingrediënten in Africa waardoor het zo ruikt. Dit zijn alle ingrediënten die  zitten in Axe Africa deodorant Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, Parfum, Caramel, Citric Acid, Cocamide MEA, Glycerin, Maltodextrin, PPG-12, Sodium Benzoate, Citronellol, Limonene, Linalool hierdoor ruikt het zo fris en lekker. Axe Africa Deodorant is heerlijk als u zweet tegen wilt gaan en zeker wil weten dat u de hele dag lekker ruikt.

Axe Deospray Africa - 150 ml

Axe Africa Deodorant heeft een heerlijke warme, mysterieuze geur die je zintuigen stimuleert. Deze geur staat al jaren bij Axe aan de echte top van de mannen geuren. Axe Africa geef je gevoel een kick-start voor een exotisch avontuur. 

Axe Africa Douchegel - 250ml

Ruik de hele dag lekker met deze Axe Africa Douchegel - 250ml.

Deze Axe douchegel geeft je een fris gevoel en laat een exotische en mannelijke geur achter. Begin de dag of avond

met Axe Africa. De combinatie van citrus en fruitische bloemen met musk stimuleert de zintuigen.