Pampers

Sorteer 2 producten

Set Descending Direction

Sorteer 2 producten

Set Descending Direction

Pampers billendoekjes

Billendoekjes zijn onmisbaar als u een baby thuis heeft. Pampers heeft een aantal billendoekjes ontwikkeld die een milde geur hebben, de huis verzorgen en alles schoonmaken

Wat zit er in de babydoekjes voor mijn baby?

Als het op verschonen aankomt dan maakt een zachte reiniging het grote verschil. De babydoekjes werden ontwikkeld basis van jarenlange ervaring in huidverzorging en babyproducten. Ze zijn mild en effectiënt en bovendien dermatologisch getest. Onderzoek toont aan dat Pampers babydoekjes de huid helpen gezond houden en dat ze milder zijn dan water en een washandje voor de babyhuid.

Pampers vindt een goede en gezonde ontwikkeling van je baby het allerbelangrijkste. Daarom zijn wij toegewijd aan de Pampers-veiligheidsbelofte, zowel voor wat er in onze luiers en doekjes zit als voor wat er niet in zit.

Alle bestanddelen van onze Pampersproducten worden zorgvuldig geëvalueerd en getest en zijn absoluut veilig. De gebruikte bestanddelen zitten doorgaans in babyproducten die dagelijks in alle veiligheid voor miljoenen baby's wereldwijd worden gebruikt. Zo zijn al onze luiers en doekjes dermatologisch getest en zijn de luiers vrij van de 26 allergenen uit de EU-lijst.

Pampers Aqua Pure Babydoekjes - 12x 48 Stuks

De babydoekjes van Pampers bevatten 99% zuiver water voor een zachte reiniging van het babyhuidje. De doekjes zijn gemaakt van katoen en voelen als zachte veertjes. 0% alcohol en 0% parfum. De doekjes zijn speciaal gemaakt om de gevoelige huid van uw baby te beschermen. Veilig voor de huid van pasgeboren baby’s.

Pampers Babydoekjes Sensitive - 12x52 stuks

De gevoelige huid van uw baby verdient de vertrouwde bescherming van Pampers. De Pampers Sensitive babydoekjes reinigen mild en zijn klinisch getest. De speciale pH-gebalanceerde formule van Pampers helpt huidirritaties te voorkomen. Ze zijn speciaal ontworpen voor de gevoelige huid van uw baby. De babydoekjes bevatten geen alcohol of parfum en zijn dermatologisch getest. Geschikt vanaf de geboorte.

Pampers Babydoekjes Sensitive - maand-pack 320 stuks

Pampers babydoekjes zonder parfum, voor de gevoelige huid houdt de billetjes van je baby schoon en fris. Deze milde reinigende doekjes voorkomen dat urine en ontlasting het huidje van de baby irriteren. Deze doekjes mogen niet ontbreken als u met uw baby op stap gaat. De pH-waarde van het huidje blijft in balans dankzij deze doekjes.

Pampers Baby Wipes Natural Clean Voordeelpack - 768 doekjes

Pampers Natural Clean natte wipes bieden een efficiënte, geurvrije reiniging. De doekjes zijn dermatologisch getest en hebben een unieke Pampers SoftGrip-textuur. Ze hebben geen parfum en bevatten een lotion gemaakt met puur water en een scheutje kamille.